Jdi na obsah Jdi na menu

 

en.gif

 

Jemma Blue Cidabro "El"

  

 

o: BISS Ch.Austmans Real Riot

el312o.jpg

m:Ch.Freya´s Charm Cidabro

* 16.4.2006

výška: 47 cm   

váha: 23 kg

PRA-prcd: patern B

 

HD B, ED free

 

plnochrupá

 

výborná, 2xCAC, res CACIB

6. místo Cattle Dog Cup 2011 (ze 14 ACD)

odchovy- Q-cidabro

 

výstavy 

pedigreeel-pedigree-foto.jpg

 

 

 

  El je výborná fena, správné výšky a mohutnosti, s ušlechtilou hlavou. Je temperamentní, poslušná, pracovitá, velice učenlivá.  Přirozeně nedůvěřivá k cizím lidem. Dům, auto prostě cokoli i paničku ohlídá na 100%. Perfektně rozliší koho tolerovat a před kým chránit.  Elinka, tak jako všichni honáci, je až neskutečně oddaná své paničce .... 

   Vzhledem k tomu, že nemáme možnost rozvíjet její honácké vlohy, věnujeme se s El sportovnímu výcviku. Když je možnost jedeme si zaběhat coursing. Vzhledem k tomu, že El velice ráda aportuje a cokoli chytá zkusili jsme si flyball a frisbee, to jsou rozhodně psí sporty, které ji baví. Spíše kvůli paničce si skočí i něco z překážek na agility, ale nevidí v tom nic úžasného.

 

_mg_5814.jpg

 
 
dsc_3510.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El je dcerou jednoho z nejlepších psů na britských ostrovech – BISS Ch.Austmans Real Riot (otcem je import z Austrálie Pavesi Real Mc Coy). Riot má pouze 2 vrhy mimo Británii, jedná se tedy o velmi cenný rodokmen pro Evropský kontinent. 

 

BISS Ch.Austmans Real Riot "Riot"  několikrát BOB, BIS, vítěz prestižních výstav ve Velké Británii 

 

 

 

Obrazek

 
 

 

   www.austmans.com/riot.htm

 

 

 

 

 

 

         Matkou El je Ch.Freya´s Charm Cidabro, typická představitelka plemene s ideální stavbou těla a pohybem, dcera vynikajících jedinců ICh. Windwarriorś Flying Force (oba rodiče import Austrálie, matka je Světová vítězka 1998) a ICh. Zeecidabro des Poenjaap, Světové vítězky veteránů + BOB veterán Světové výstavy 2009, res. CACIB na Světové výstavě 2003 (oba její rodiče ICh. a Světoví vítězové!!!)

 

 
 

Obrazek

 

 

   2x CAJC, CAC, CWC, CAC Finsko, 2x res. CAC Finsko, CACIB, res. CACIB, Nejlepší fena, Národní vítěz, 4x BOB, Klubový Junioršampion, Český Junioršampion, VDH CAC, Vítězka na Speciální výstavě ACD v SRN, Polský šampion

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jemma Blue Cidabro